Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: opensolaris  (Read 2261 times)

kriteknetworks

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 263
    • aRDy Music
opensolaris
« on: December 28, 2010, 02:21:57 PM »

Can opensolaris be made to run ipv6 only, and if so, how?

EDIT

I have Solaris 11 Express up and running IPv6 only. Problem is /etc/resolv.conf is emptied at boot.

Any idea how I can keep my manually added nameservers in this file upon reboot?

Thanks
« Last Edit: December 28, 2010, 06:21:22 PM by kriteknetworks »
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2726
Re: opensolaris
« Reply #1 on: December 28, 2010, 07:28:38 PM »

That's interesting... Works great for me in solaris 10.  I have a solaris 11 vm at work that I'll spin up tommorrow and see if it works for me
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2726
Re: opensolaris
« Reply #2 on: December 29, 2010, 05:17:14 AM »

A guy at work here wants to know if you're using DHCP on that machine?  He seems to think that DHCP will overwrite the /etc/resolv.conf file
Logged

kriteknetworks

  • Sr. Member
  • ****
  • Posts: 263
    • aRDy Music
Re: opensolaris
« Reply #3 on: December 29, 2010, 08:11:35 AM »

No dhcp, ipv4 is disabled in the gui network tool located in the upper right tray icon.
Logged