Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: is the IPv6 Glue Test correct ?  (Read 4035 times)

noquierospam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
is the IPv6 Glue Test correct ?
« on: April 29, 2011, 01:43:03 AM »

I think that the domain is correct, querying the dns I got the glue records

[...]

The domain gandi.net have not glue records, but that's another problem.


[Edited: Solved]
« Last Edit: May 10, 2011, 09:47:31 AM by noquierospam »
Logged

lenpadilla

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: is the IPv6 Glue Test correct ?
« Reply #1 on: April 30, 2011, 03:46:15 AM »

Hi (Jesus?),

I contacted Gandi the other day and asked them to please add AAAA records to their registrar glue records. To my amazement they did! They responded saying that they had done this on 28 April at 15:54 CEST. Since their records have a TTL of 172800 maybe we just need to wait until some time after 30 April...

Cheers / Saludos,
Len
« Last Edit: April 30, 2011, 03:54:50 AM by lenpadilla »
Logged

lenpadilla

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: is the IPv6 Glue Test correct ?
« Reply #2 on: May 11, 2011, 07:13:09 AM »

Hi Jesus,

How did you fix it? I'm with Gandi, the name servers for my domain have IPv6 glue, and the test is still failing.

Thanks,
Len
Logged

noquierospam

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: is the IPv6 Glue Test correct ?
« Reply #3 on: May 11, 2011, 08:38:11 AM »


How did you fix it? I'm with Gandi, the name servers for my domain have IPv6 glue, and the test is still failing.


The fix was:
1.- to change the nameservers to Hurricane Electric
2.- run the sage test
3.- change the nameservers to Gandi again

 ;)

P.S. the change was very fast in Gandi.  Hours, not days.
Logged

lenpadilla

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: is the IPv6 Glue Test correct ?
« Reply #4 on: May 12, 2011, 12:02:39 AM »

Thanks Jesus. I don't think I'll do that just for this test with my production domain.

Saludos,
Len
Logged

timsmith

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: is the IPv6 Glue Test correct ?
« Reply #5 on: May 17, 2011, 12:23:52 AM »

Thanks Jesus. I don't think I'll do that just for this test with my production domain.

Hmm, I got through Sage with a domain registered with gandi using IPv6 glue.
Logged