Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: Impossible to ping6 end of tunnel  (Read 148 times)

jmpoure

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Impossible to ping6 end of tunnel
« on: August 05, 2017, 06:30:48 AM »

Dear all,

First, I would like to congratulate you for the hard work around IPv6.

I am behind fiber in France and my provider (RED) does not provide IPv6 (yet).
So i set up an IPv6 tunnel under LEDE (a reboot of OpenWRT).

Access-point is in Paris, as I am French.

For some reason, the tunnel stopped working and now I cannot ping6 end-of-tunnel.
What should I do to start debugging?

Kind regards,
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2566
    • View Profile
Re: Impossible to ping6 end of tunnel
« Reply #1 on: August 05, 2017, 08:31:47 AM »

Has your ipv4 address changed?
Logged

jmpoure

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Impossible to ping6 end of tunnel
« Reply #2 on: August 05, 2017, 09:51:59 AM »

No, I could verify that.
All settings are perfectly the same.
Logged

jmpoure

  • Newbie
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
Re: Impossible to ping6 end of tunnel
« Reply #3 on: August 05, 2017, 10:16:31 AM »

Fixed, thanks.

There was a small problem with my configuration:
https://lede-project.org/docs/user-guide/ipv6_ipv4_transitioning

option 'mtu' '1424'   
made the trick.

Many thanks.
« Last Edit: August 05, 2017, 10:19:29 AM by jmpoure »
Logged