Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: tserv6.fra1 routing problems  (Read 696 times)

toshio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
tserv6.fra1 routing problems
« on: March 10, 2019, 07:23:59 AM »

Traffic is not reaching my tunnel endpoint. To the best of my abilities, I'm suspecting routing problems on HE side.

Data I gathered so far:
 - Ping from ::2 client endpoint to ::1 server endpoint works (which proves that IPv4 transport works as expected in both directions).
 - Ping from ::2 client endpoint to a tunnel on tserv5.lon1 delivers ICMPv6 packet to destination, but the reply doesn't reach me.
 - Ping from ::2 client to non-HE ipv6 address behaves in the same way: requests go out, responses never return.
 - There's no ingress traffic on the tunnel apart from ICMPv6 replies from ::1 server endpoint when pinged. I'd expect at least DNS and SMTP chatter.
 - HE traceroute6 from stops at 2nd hop (core3.fmt2.he.net> traceroute ipv6 2001:470:....::2  source 2001:470:0:23c::1 numeric)
 - HE traceroute6 from within reaches stalls at 7th hop, nothing reaches my client (core1.fra1.he.net> traceroute ipv6 2001:470:....::2  source 2001:470:0:2a::1 numeric)

My naive guess would be that tserv6.fra1 is not announcing locally connected networks.
Logged

mprix

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: tserv6.fra1 routing problems
« Reply #1 on: March 10, 2019, 07:47:33 AM »

Hello,

  can confirm this. Same at my site.
Logged

toshio

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: tserv6.fra1 routing problems
« Reply #2 on: March 10, 2019, 08:40:23 AM »

For me everything is working again.
Logged