Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: Problems with ipv6 working on windows xp  (Read 4309 times)

iulyan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Problems with ipv6 working on windows xp
« on: April 25, 2011, 08:22:38 AM »

I'm using windows xp Service Pack 2 and i have created a tunnel but after i copyed the "Example Configurations" in my command windows i got this error "generic host process for Win32 Services".Why did i get this?How can i solve that problem? Thanks!!!
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2734
Re: Problems with ipv6 working on windows xp
« Reply #1 on: April 25, 2011, 08:27:39 AM »

What about upgrading to SP3?
Logged

iulyan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Problems with ipv6 working on windows xp
« Reply #2 on: April 25, 2011, 12:01:56 PM »

I have just upgraded to SP3.....the same problem!! :(
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2734
Re: Problems with ipv6 working on windows xp
« Reply #3 on: April 25, 2011, 12:03:22 PM »

That's no good.

After which command do you get the error?  Are you just copying the lines and pasting them into the command prompt one at a time?
Logged

iulyan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Problems with ipv6 working on windows xp
« Reply #4 on: April 25, 2011, 12:24:33 PM »

Yes, i have copied that lines in my command prompt, one at a time and all three lines in the same time.
I tried the both ways and i got the same result!!!!
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2734
Re: Problems with ipv6 working on windows xp
« Reply #5 on: April 25, 2011, 01:20:50 PM »

so when do you get the error? After the last command?
Logged

iulyan

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Problems with ipv6 working on windows xp
« Reply #6 on: April 25, 2011, 01:55:17 PM »

yes!!after the last command!!!....
Logged