Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: rDNS Problem  (Read 2353 times)

RaezorX

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
rDNS Problem
« on: December 03, 2011, 08:26:09 PM »

Hi, I setup my tunnel and delegated the nameservers to ns1.he.net through ns5.he.net and I went to dns.he.net to add rDNS entries and I am getting a blank area where it should be showing my range information and it won't let me add any ips. Pics are attached. Thanks
Logged

RaezorXI

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: rDNS Problem
« Reply #1 on: December 04, 2011, 03:53:21 PM »

I tried swapping to a different account (this one) and I still had the problem so I created the tunnel in CA instead of the TX one and it didn't do it so it seems to me its a problem with the TX tunnel
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2715
Re: rDNS Problem
« Reply #2 on: December 05, 2011, 05:12:42 AM »

If that's the case you should email ipv6@he.net
Logged