Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: I show tunnel server up in chicago - but my tunnel is down?  (Read 2047 times)

johnpoz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114

Was working fine this morning, then all of sudden went offline - can not ping the tunnel IPv6 gateway.

My ipv4 wan address has not changed.
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2724
Re: I show tunnel server up in chicago - but my tunnel is down?
« Reply #1 on: May 23, 2011, 08:36:47 AM »

I can confirm that Chicago is up (well, at least my tunnel is)

Code: [Select]
[carl@mars ~]$ ping6 google.com
PING6(56=40+8+8 bytes) 2001:470:c27d:e000:20c:29ff:fe8a:1618 --> 2001:4860:800b:                                            :63
16 bytes from 2001:4860:800b::63, icmp_seq=0 hlim=56 time=29.606 ms
16 bytes from 2001:4860:800b::63, icmp_seq=1 hlim=56 time=29.226 ms
16 bytes from 2001:4860:800b::63, icmp_seq=2 hlim=56 time=37.941 ms
16 bytes from 2001:4860:800b::63, icmp_seq=3 hlim=56 time=29.729 ms
16 bytes from 2001:4860:800b::63, icmp_seq=4 hlim=56 time=30.102 ms
^C
--- google.com ping6 statistics ---
5 packets transmitted, 5 packets received, 0.0% packet loss
round-trip min/avg/max/std-dev = 29.226/31.321/37.941/3.322 ms
Logged

johnpoz

  • Full Member
  • ***
  • Posts: 114
Re: I show tunnel server up in chicago - but my tunnel is down?
« Reply #2 on: May 23, 2011, 08:39:56 AM »

what the hell??  Strangest thing, I was on this morning - I made no changes.

edit: its up now.. very odd, I did go in an change the tunnel details to /64 vs the /128 that was on there and working since this is what the tunnel details show, and pop came right up?

But it was working with /128 - very odd.  But working now.
« Last Edit: May 23, 2011, 10:39:30 AM by johnpoz »
Logged