Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: domain already exists ?  (Read 3310 times)

thermionic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
domain already exists ?
« on: January 06, 2013, 07:50:45 AM »

I just tried to add a domain I manage, and got the error where <domainname.com> is the domain name I tried to add.

"Zone addition failed. The zone <domainname.com> already exists."

Is there anyone I can contact to resolve this ?


Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2715
Re: domain already exists ?
« Reply #1 on: January 07, 2013, 05:41:19 AM »

http://www.tunnelbroker.net/forums/index.php?topic=1985.0

Quote
If you are reporting an issue with the program, please do so via email at dnsadmin@he.net as this address is monitored by the Hurricane Electric ticketing system and will result in a much faster response time.
Logged

thermionic

  • Newbie
  • *
  • Posts: 7
Re: domain already exists ?
« Reply #2 on: January 16, 2013, 04:22:27 AM »

Apologies for the late reply.

I emailed dnsadmin@he.net and resolved the problem :-)

Thanks!
Logged