Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: how win7 use Regular tunnel  (Read 179 times)

komaes

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
how win7 use Regular tunnel
« on: June 26, 2017, 04:03:24 AM »

Hi,
I have create regular tunnel for my computer ( os  win7, behind  company's firewall)  and i  had type the command "example configurations  for win 7". but it don't work .  something wrong ?

thanks a lot .
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2560
    • View Profile
Re: how win7 use Regular tunnel
« Reply #1 on: June 26, 2017, 08:44:45 AM »

Yeah, we're going to need a bunch more information as to what you did, configs, setup, ect.

#1 most likely is that your company is blocking protocol 41, as they should
Logged

komaes

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
Re: how win7 use Regular tunnel
« Reply #2 on: June 26, 2017, 11:29:43 PM »

thank you cholzhauer

This issue has work out. 

netsh interface ipv6 add v6v4tunnel interface=IP6Tunnel (used computer's ip  no  internet ip )
Logged