Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: Help with Enthusiast test  (Read 119 times)

connorMcA

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Help with Enthusiast test
« on: August 04, 2019, 09:09:47 AM »

Hi I am having the "No AAAA record found" issue when trying to do the Enthusiast test. The domain name I am trying to test with is cxm4176.club which is being hosted in the HE dns system. I believe I am getting a successful answer.

Code: [Select]
dig AAAA cxm4176.club

; <<>> DiG 9.10.6 <<>> AAAA cxm4176.club
;; global options: +cmd
;; Got answer:
;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 33990
;; flags: qr rd ra; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 0, ADDITIONAL: 1

;; OPT PSEUDOSECTION:
; EDNS: version: 0, flags:; udp: 8192
;; QUESTION SECTION:
;cxm4176.club. IN AAAA

;; ANSWER SECTION:
cxm4176.club. 86400 IN AAAA 2604:6000:b785:c000:7949:4f71:d23b:6b9c

;; Query time: 160 msec
;; SERVER: 209.18.47.61#53(209.18.47.61)
;; WHEN: Sun Aug 04 12:05:21 EDT 2019
;; MSG SIZE  rcvd: 69

any help would be appreciated
Logged

tjeske

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
Re: Help with Enthusiast test
« Reply #1 on: August 04, 2019, 09:48:02 AM »

weird. Maybe it doesn't recognize the .club TLD?
Logged

connorMcA

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Help with Enthusiast test
« Reply #2 on: August 04, 2019, 10:00:42 AM »

It just started working. Maybe I just needed to give it time to refresh. Thanks for the response though tjeske!
Logged

tjeske

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 71
Re: Help with Enthusiast test
« Reply #3 on: August 04, 2019, 01:08:33 PM »

Or maybe one of the admins saw your post as well and adjusted the script in the background :)
Logged