Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: Google Chrome issue in Ubuntu  (Read 5017 times)

rcoutada

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Google Chrome issue in Ubuntu
« on: May 30, 2010, 08:11:43 AM »

I'm using Ubuntu 10.04 with Google Chrome and tried to follow all your instructions.

However the only test I did was to open ipv6.google.com in Google Chrome and it never worked until I tried a ping6.

I found out that Google Chrome does not get the tunnel, so now I'm on Firefox.

Just wanted to share so that no other person thinks that it does not work like I did.
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2714
Re: Google Chrome issue in Ubuntu
« Reply #1 on: May 30, 2010, 09:20:37 AM »

I suppose this might be a Chrome issue on Linux, but Chrome on Windows supports IPv6
Logged

rcoutada

  • Newbie
  • *
  • Posts: 2
Re: Google Chrome issue in Ubuntu
« Reply #2 on: May 30, 2010, 09:46:52 AM »

In Linux it still works with aiccu and Sixxs
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2714
Re: Google Chrome issue in Ubuntu
« Reply #3 on: May 30, 2010, 09:49:56 AM »

Then it's not a Chrome issue...must be something with your setup
Logged

jimb

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 805
  • ^^^ Warped picture
Re: Google Chrome issue in Ubuntu
« Reply #4 on: May 30, 2010, 03:54:19 PM »

FWIW, chrome works fine for IPv6 under Ubuntu Karmic (9.10) for me.

About to upgrade to 10.4.  ;-)
Logged

armanjackson

  • readonly_member
  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Google Chrome issue in Ubuntu
« Reply #5 on: June 17, 2010, 04:34:42 AM »

There is no problem with google chrome using any operating system. You have to check your system and try to reinstall google chrome. I start google chrome on linux and now i'm using it on window7. Its working very well.
Logged

broquea

  • Sr. Network Engineer, HE.NET AS6939
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1722
Re: Google Chrome issue in Ubuntu
« Reply #6 on: June 17, 2010, 06:07:25 AM »

I actually found that if chrome under linux was already running, and then I brought up a tunnel, it wouldn't connect to anything IPv6 until I restarted it. This was latest chrome under 10.04
Logged

ChrisMurdock1337

  • readonly_member
  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Re: Google Chrome issue in Ubuntu
« Reply #7 on: September 19, 2011, 10:47:01 AM »

I had the same issue with Chrome and Ubuntu. I guess i`ll be using Mozilla for now.