Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: Administrator test: No MX found for your domain. Failed to get AAAA  (Read 3294 times)

gviarengo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4

Hi,
I suppose that now my mx record and aaaa record are fine:


viare-admin@viareadmin-D1826-G:~$ dig @ns2.he.net mx myviare.info +short
10 mail.myviare.info.
viare-admin@viareadmin-D1826-G:~$ dig @ns2.he.net aaaa mail.myviare.info +short
2001:470:1f13:1143::201
viare-admin@viareadmin-D1826-G:~$ dig @ns2.he.net -x 2001:470:1f13:1143::201 +short
mail.myviare.info.


email used for test: viare-admin@myviare.info

I im getting No MX found for your domain. Failed to get AAAA

What can be the issue?
Many Thanks for help
Logged

kasperd

  • Founder, Netiter ApS
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 961
Re: Administrator test: No MX found for your domain. Failed to get AAAA
« Reply #1 on: March 26, 2013, 06:37:19 AM »

email used for test: viare-admin@myviare.info
Looks like you have a firewall blocking the packets. Notice how a traceroute to port 25 is rejected one hop before packets to port 80.

Code: [Select]
# traceroute6 -p 25 -n -T 2001:470:1f13:1143::201
traceroute to 2001:470:1f13:1143::201 (2001:470:1f13:1143::201), 30 hops max, 80
 byte packets
 1  2a01:d0:839a:babe:735d:77a7:990d:702c  0.924 ms  0.914 ms  0.921 ms
 2  2002:d842:542a::1  76.300 ms  76.319 ms  76.316 ms
 3  2001:470:1f12:1143::2  142.643 ms !X  143.237 ms !X  143.238 ms !X
Code: [Select]
# traceroute6 -p 80 -n -T 2001:470:1f13:1143::201
traceroute to 2001:470:1f13:1143::201 (2001:470:1f13:1143::201), 30 hops max, 80 byte packets
 1  2a01:d0:839a:babe:735d:77a7:990d:702c  1.407 ms  1.397 ms  1.393 ms
 2  2002:d842:542a::1  51.724 ms  62.764 ms  67.195 ms
 3  2001:470:1f12:1143::2  162.830 ms  162.828 ms  162.825 ms
 4  2001:470:1f13:1143::201  162.468 ms  162.463 ms  162.472 ms
Logged

gviarengo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Administrator test: No MX found for your domain. Failed to get AAAA
« Reply #2 on: March 26, 2013, 06:48:09 AM »

Obviously in this moment port 25 is blocked by firewall.
I open port only to do the test.

In any case the error message does not mean the port is blocked:

error I get is: No MX found for your domain. Failed to get AAAA

It's Like my mx record is not not correct or aaaa record but it seems correct:

viare-admin@viareadmin-D1826-G:~$ dig @ns2.he.net mx myviare.info +short
10 mail.myviare.info.
viare-admin@viareadmin-D1826-G:~$ dig @ns2.he.net aaaa mail.myviare.info +short
2001:470:1f13:1143::201
viare-admin@viareadmin-D1826-G:~$ dig @ns2.he.net -x 2001:470:1f13:1143::201 +short
mail.myviare.info.
Logged

gviarengo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Administrator test: No MX found for your domain. Failed to get AAAA
« Reply #3 on: March 27, 2013, 02:04:35 AM »

I can see on forum that I' m not the one that got this issue.

Many replay point to wait for a flush of DNS cache server .....

Can it be the problem ?

I do not exclude any other problem on mail server .... but message refer to a dns problem on mx record.

If so how long I need to wait?
Logged

gviarengo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 4
Re: Administrator test: No MX found for your domain. Failed to get AAAA
« Reply #4 on: March 27, 2013, 03:26:59 AM »

resolved .....
wait ... wait and wait and test passed
Logged