Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: Setting up IPv6 Tunnel on Draytek 2710n  (Read 5573 times)

mikeybob

  • Newbie
  • *
  • Posts: 1
Setting up IPv6 Tunnel on Draytek 2710n
« on: July 21, 2010, 02:09:12 PM »

Hello,

I'm trying to setup an IPv6 tunnel on my Draytek 2710n router using the latest version of firmware.  Has anyone had any success doing this?  The tunnel broker setup just tells me that ICMP may be blocked, but this is not the case.

Cheers for any help,
Mike
Logged

broquea

  • Sr. Network Engineer, HE.NET AS6939
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1731
Re: Setting up IPv6 Tunnel on Draytek 2710n
« Reply #1 on: July 21, 2010, 02:17:25 PM »

If your IPv4 endpoint is the address you posted from:

5 packets transmitted, 0 received, 100% packet loss, time 4000ms

Is there an option like "enable wan ping" in it's configuration? I haven't found a manual for it yet.
« Last Edit: July 21, 2010, 02:27:31 PM by broquea »
Logged

cholzhauer

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 2724
Re: Setting up IPv6 Tunnel on Draytek 2710n
« Reply #2 on: July 22, 2010, 04:58:32 AM »

What about moving the machine to the DMZ? (If there's a DMZ function)
Logged

tufinhas

  • Newbie
  • *
  • Posts: 29
Re: Setting up IPv6 Tunnel on Draytek 2710n
« Reply #3 on: July 22, 2010, 10:48:38 AM »

System Maintenance >> Management

Disable PING from the Internet


http://www.draytek.com.tw/.upload/Demo/Vigor2710%20V3.3.2/acontrol.sht.htm
Logged