Hurricane Electric's IPv6 Tunnel Broker Forums

Advanced search  

News:

Welcome to Hurricane Electric's Tunnelbroker.net forums!

Author Topic: Setting up Dlink Dir-615  (Read 7633 times)

okawa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Setting up Dlink Dir-615
« on: July 25, 2009, 02:13:01 AM »

I am having a heck of a time trying to get the tunneling to work with IPv6 Tunneling

It supports it and I have all the info from the site copied to the router.



I get full IPv6 networking but I cant get internet to work. I think it may have some thing to do with the address I have setup near the bottom the lan address.

Thanks for all the help in advanced.
Logged

jimb

  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 805
  • ^^^ Warped picture
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #1 on: July 25, 2009, 02:30:03 AM »

You need to use an IP out of your routed /64 on the LAN interface.
Logged

okawa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #2 on: July 25, 2009, 02:33:17 AM »

Where would I find that?
Logged

piojan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 85
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #3 on: July 25, 2009, 05:12:43 AM »

You can find it on your tunnelbroker.net tunnel detailes page.
It will probably by 2001:470:19:208::/64 18->19

And by the way - your ip 2001:470:18:208::2 dosn't seem to resond to pings. I have no idea if it's the dlink droping or the tunnel is not fully up.
Logged

okawa

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #4 on: July 25, 2009, 07:08:24 AM »

Thanks! Got it working ^_^
Logged

piojan

  • Jr. Member
  • **
  • Posts: 85
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #5 on: July 25, 2009, 07:56:51 AM »

Also your dlink's 2001:470:18:208::2 respond to pings now.
Btw - you seem to be around 200ms away from the Hkg tunnel server - mayby some other tserve are closer (at least network wise).
Logged

alt1231

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #6 on: November 24, 2009, 09:33:12 AM »

I have the same setup and am having trouble with the lan address
Logged

broquea

  • Sr. Network Engineer, HE.NET AS6939
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1722
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #7 on: November 24, 2009, 11:03:32 AM »

I have the same setup and am having trouble with the lan address

put in 2001:470:8:415::1 for the LAN IPv6 Address

Also, why did you take a /48 if you are trying to use a single /64?
Logged

alt1231

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #8 on: November 24, 2009, 01:04:40 PM »

what do you mean by taking a /48?
Logged

broquea

  • Sr. Network Engineer, HE.NET AS6939
  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Posts: 1722
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #9 on: November 24, 2009, 01:06:58 PM »

what do you mean by taking a /48?


I looked up your account information to provide you the /64 and noticed you took a /48. since those are not automatically allocated, and the d-link only supports a single /64, was only curious.
Logged

alt1231

  • Newbie
  • *
  • Posts: 26
Re: Setting up Dlink Dir-615
« Reply #10 on: November 24, 2009, 01:09:06 PM »

oh i was curious what clicking it did lol
Logged